www.ersinkorkmaz.net.tc GIDA BİLİŞİM PORTALI
ersinkorkmaz.net' e Hoşgeldiniz
GÜVENİLİR GIDA SAĞLIKLI YAŞAM
6 Şubat 2010 Cumartesi
www.ersinkorkmaz.net.tc
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Arşivi
▼
2010
(41)
▼
Şubat
(39)
GDO
Hazır Süt ve Süt Tozu Üretimi
Peynir Çeşitleri ve Üretimi
TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
YOĞURT TEKNOLOJİSİ
Sucuk Üretimi
TÜTSÜLEME (DUMANLAMA)
Et Ve Et Ürünleri Muhafaza Yöntemleri
SİLAJ YAPIMI ve YARARLARI
Yüzdeli Çözeltilerin ve Bazı Spesifik Çözeltilerin...
Et ve Et Ürünlerinde Yağ Analizi
Süt, Süt Tozu, Yoğurt ve Dondurmada Yağ Analizleri
Peynir ve Tereyağında Tuz Analizi
Ayarlı (Standart) Çözeltilerin Hazırlanması ve Aya...
Et ve süt ürünlerinde nem tayini (kuru madde oranı)
Gıda Ürünlerinde Protein Analizi
Et ve Et Ürünlerinde Protein Analizi
Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanması
Et ve Et Ürünlerinin Ambalajlanması
GIDA EMÜLSİYONLARININ TANIMI VE GENEL ÖZELLİKLERİ
www.ersinkorkmaz.net.tc
Gıda Muhafazasında Yeni Teknolojilerin Kullanımı
Gıda Katkı Maddeleri
STREPTOCOCCUS AGALACTIAE
Escherichia coli
Staphylococcus aureus
Listeria monocytogenes
Streptococcus
Brucella
Clostridium
Mycobacterium
Pseudomonas aeruginosa
MİCROCOCUS
Shigella
Yersinia
Salmonella
ET ÜRÜNLERINDE KALITE VE KALITE KUSURLARI
TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ
Türkiye’ de Gıdalar Güvenli mi?
►
Kasım
(1)
►
Aralık
(1)
►
2011
(8)
►
Nisan
(8)
Hakkımda
ersinkorkmaz
Profilimin tamamını görüntüle
Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı
Sayfalar
Ana Sayfa
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder